Brev från Servian

söndag 17 december 2017

fredagslunch hos Petit Pierre...

"Petit Pierre" alias Pierre Augé är en känd kock och personlighet i Béziers, alltsedan han medverkade i tävlingen/tv-programmet Top Chef där han vann 2014.



Vi tittade in på hans restaurang
för en god fredagslunch. 


Konceptet är enkelt, man väljer antal rätter 
och serveras det som bjuds för dagen.

Vi valde en trerätters för 25€ med ett glas vin, 
och njöt av detta:


Pumpasoppa med pocherat ägg.


Ångkokt torsk, som smälte i munnen. 
Cabillaud kan ju vara lite halvtråkig, 
men den här var så färsk, det måste vara en av de bästa jag har ätit!


Liten ostbricka till dessert...


Eller en sötsak för den som hellre ville det...


Vi kom på tolvslaget och var först på plats men det blev snabbt fullsatt och servitriserna hade verkligen fullt upp med att springa mellan borden, men det var en bra och avslappnad stämning trots det. 
Jag kan verkligen rekommendera Petit Pierre; prisvärt, trevligt och gott! 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej du som läser mina "brev"Roligt om du också skriver en rad!